1r Concurs de textos breus de dramatúrgia

Qui som

Som un grup d’andreuenques i andreuencs apassionats del teatre, amb ganes de donar veu a autors de teatre no professionals, amb ganes de promoure la interacció entre diferents grups de teatre aficionat del nostre poble i amb ganes de donar suport a la llengua i la cultura catalanes. I, per sobre de tot, amb ganes de fer teatre!

En què consisteix?

Els Breus de Sant Andreu es tracta d’un projecte teatral que inclou tot el procés creatiu d’una obra de teatre de petit format, des de la creació i redacció del text, passant per la preparació de l’obra per un grup artístic, i acabant amb la seva posada en escena. Primer es fa un concurs de textos breus escrits en català (veure les bases). Un jurat independent escull quatre textos, que llavors són adjudicats a l’atzar a quatre directors de teatre, que preparen el muntatge de les quatre obres. La representació teatral es fa a la fresca de l’estiu en un espai emblemàtic de Sant Andreu. 

Els Breus de Sant Andreu neix de la rica tradició teatral del nostre barri i vol fer xarxa entre els grups de teatre aficionat presents a Sant Andreu. Per això, tant la selecció dels textos com la preparació dels muntatges i la seva posada en escena es du a terme per persones lligades al teatre amateur de diferents grups de Sant Andreu.

Entitats que col·laboren en aquesta edició 2023:​
Amb la col·laboració de

El projecte Breus de Sant Andreu neix amb la voluntat d’impulsar la creació escènica entre dramaturgs novells mitjançant un concurs de textos breus de teatre.

Envia'ns un email
Troba'ns a les xarxes