1r Concurs de textos breus de dramatúrgia

Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

2. Amb quines finalitats podem tractar les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes a través del Web i l’enviament de comunicacions informatives (també per via electrònica).

Pel que fa als voluntaris, tractem les seves dades per enviar-los informació relativa a la gestió del voluntariat i també per enviar-los informació comercial del seu interès sobre l’entitat.

3. Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran sempre que la relació entre la FAVB i la persona interessada estigui vigent. Finalitzada aquesta, les dades personals no es cancel·laran fins que la persona interessada (o la seva representació legal) exerceixi el dret de supressió reconegut en aquesta política de privacitat.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. Qui tindrà accés a les meves dades personals?

Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones, llevat d’obligació legal o consentiment exprés.

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@breussantandreu.com. Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Amb la col·laboració de

El projecte Breus de Sant Andreu neix amb la voluntat d’impulsar la creació escènica entre dramaturgs novells mitjançant un concurs de textos breus de teatre.

Envia'ns un email
Troba'ns a les xarxes